ИЗРАБОТКА НА САЙТ – KAЧЕСТВО, ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И КОРЕКТНОСТ

Изработка на сайт и SEO оптимзация. Включена техническа поддръжка, домейн и хостинг за първата една година.

ONE PAGE УЕБ САЙТ

Силно развита креативност и иновационно решение в представянето на отделни секции с информация, при което основното съдържание се зарежда в една единствена страница.

Удобно и модерно решение за нуждите на Вашия бизнес

Вниманието на потребителя е фокусирано към информационното съдържание. Основната цел да се осигури чрез минимално количество информация максимална информираност относно услугите и продуктите, които предлагате. One page уеб сайтовете печелят все по-голяма популярност в днешно време.

ФИРМЕН УЕБ САЙТ

Комбинация от визия, функционалност и лесна навигация, които подчертават корпоративната идентичност. Притежава уникален дизайн, който да изразява духа на Вашата фирма.

Представя възможно най-добре Вашата фирма

Фирменият уеб сайт е балансирано съчетание от визия, функционалност и навигация, които подчертават корпоративната идентичност и спомагат популяризирането на фирмата в уеб мрежата. Грабва окото на неговите посетители, като показва на потребителя това, което търси.

ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН

Онлайн магазинът дава възможност на бизнеса Ви да бъде видим и разпознаваем за интернет потребителите. Функционира отлично, независимо от броя на продуктите.

Индивидуалност и отлично класиране в търсачките

Всеки бранш има своите особености, всеки предприемач има своите изисквания, всяка стока има своите характеристики.. И всеки онлайн магазин трябва да има своя идентичност, да се отличава от останалите, да бъде адаптивен и оптимизиран, за да бъде успешен!

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

izrabotka-na-website-chesto-zadavani-vuprosi-prowebart.eu

Цените за изработка на уеб сайт са индивидуални за всеки проект и зависят от функционалностите, обема на съдържанието и предназначението на уеб сайта. Нашите пакетни за изработка на уеб сайт започват от 300 лева.

Срока за изработка на всеки уеб сайт е според големинтата, броя на страниците, функционалкостите и уеб дизайна. Изработването на уеб сайт отнема от една до няколко седмици, но е стандартно изработваме сайтовете за 3-5 работни дни след предоставянето на целят текстов, снимков, видео и друг материал.

– Страници със снимки и информация (Начало, Услуги, За нас, Цени, Контакти и други по Ваш избор)

– Респонсив дизайн – сайтът Ви ще се визуализира еднакво добре на всички устройства – компютри, таблети или смартфони.

– Имейл акаунти – Можете да имате фирмени пощенски кутии

– SEO оптимизация – предварителното и правилно формиране на всички най-важни за търсачките мета тагове, в кода на всяка страница от сайта за отлично класиране.

– Инструменити за анализ на трафика и търенето (Google Analytics И Google Search Console акаунт)

– Включен домейн (име на уеб сайта) и хостинг (сървър – мястото, на което се намира уеб сайта) за една година

– Безплатна техническа поддръжка и доживотна гаранция

Да, всеки уеб сайт е с включена проактивна защита от възможно най-широк спектър от хакерски атаки. Ежедневно сканираме сайтовете за злонамерен код, правим периодична профилактика, незабавно неутрализираме Brute-Force атаки и предотвратяваме злонамерено DDoS претоварване.

Всички изработени уеб сайтове включват:

– Безплатна техническа поддръжка (обновяване на модулите, съдействие при проблем и възстановяване от бекъп)

– Доживотна гаранция – при проблем или бъг ще го отстраним за своя сметка

– Денонощен мониторинг – при който се следи за грешки, злонамерени атаки, както и за цялостното състояние на уеб сайта и хостинг акаунта

Да, използваме специална уеб технология, която осигурява по-бързо зареждане на уеб ресурсие и намалява процесорното потребление, с което се ускорява зареждането на Вашя сайт.

СТРАСТТА ВОДИ ДО ДИЗАЙН, ДИЗАЙНЪТ ВОДИ ДО ИЗПЪЛНЕНИЕ, ИЗПЪЛНЕНИЕТО ВОДИ ДО УСПЕХ!

..това е нашата мисия!